Услуги

озеленяване

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА

Абонаментни услуги и поддръжка

Поддръжката на зелени площи, която предлагаме може да върира в интензитета си от 2 посещения седмично до 1 на месец – изцяло според вашите изисквания. За да дадем точна офирта за месечната стойност на поддръжката е добре да направим оглед, след което ние ще изготвим индивидуална оферта за вашия двор. Стандартната поддръжка включва ежеседмични посещения на вашето място, като цените за тях започват от 159 лева за 4 посещения. Всички дейности, които можем да извършваме в една поддръжка на двор, може да разгледате в Еднократни услуги.

Еднократни услуги

Грижа за тревата:

 • Косене на тревен килим с моторна косачка и тример
 • Аериране
 • Косене на висока трева
 • Обкантване и оформяне на периферия
 • Валиране
 • Плевене
 • Третиране с торове
 • Поддръжка на големи тревни площи с тракторна косачка(стадиони и т.н)

Грижа за храсти и дървета:

 • Подрязване и окопаване на дървета
 • Подрязване и окопаване на жив плет
 • Подрязване и окопаване на рози
 • Защита срещу болести и вредители
 • Есенно почистване на големи количества листа
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ТЕРЕН

Озеленяване

Екипите на Филс Гардън имат дългогодишен опит в озеленяване на всякакъв тип офекти от еднофамилни къщи до публични и офис сгради.

Изготвяне на проект за озеленяване
Предлагаме изготвяне на проект за озеленяване, който детайлно пказва мястото на всички растения на терена. По този начин клиентите могат да добият по-добра представа за завършеният продукт от всички работи по озеленяването.

Подготовка за озеленяване

Една от на важните части в озеленяването е вертикалната планировка и предварителната подготовка на терена. Ние предлагаме цялостни решения за изкопи, насипи, доставка на почва, извозване на почва и заравняване на терени. Снимков материал можете да намерите в Галерия, секция Озеленяване.

Доставка и засаждане на растения
Можем да доставим всякакъв вид растения, отглеждаме собствени, които използване когато правим озеленяване на обекти, а също така и внасяме по нетипични растения от други страни. Ако търсите нещо спесифично, не се колебайте да ни попитате за наличности.

Затревяване и полагане на тревен чим
Една от финалните стъпки при озеленяване е изграждането на тревния килим. В зависимост от сезона, засадената трева е готова аз косене след около 20 тина дни след засяване, а за да стане хубав и плътен килим отнема от 1 до 3 месеца след завършването на озеленяването. По бързия начин за постигане на този ефект е полагането на тревен чим, което дори за ден може да бъде преобразено всяко дворно място. В Секция галерия можете да разгледате снимков материал по темата.

Озеленяване на тераси и други пространства

Можете да разчитате на нас за озеленяване на по-нетипични места. Изграждаме разбични аранжировки на кашпи и можем да се заемем от А до Я с намирането на подходящите саксии, доставката на почва и растения и засаждането им.

Поливни системи

Филс Гардън предлага цялостна поддръжка и изграждане на поливни системи. За офериране изготвяме проект с опис на всички компоненти на системите и цена за техния монтаж.

Рязане на опасни дървета с вишка и алпинист

Професионалистите ни могат да се заемат и с най-труднодостъпните дървета, като за целта използваме вишки или алпинисти от нашия екип. Можете да доверите оформянето или цялостното премахване на всякакви дървета, извозването и почистването на терена след нашата работа на нас.

Разчистване на дворове и запустели терени

Предлагаме тотално разчистване на дворове и парцели, изрязване на храсти и дървета, клони, разчистване от боклуци, косене на висока трева с бензинови тримери, извозване на всички отпадъци до предназначените за целта места. Оферти се дават само след оглед на място.

Доставка на растения

Можем да доставим всякакви видове растения, като някои от тях отглеждаме сами, други внасяме. За по-големи количества предлагаме безплатна доставка до адрес в София. Ако търсите спесифични растения, не се колебайте да ни потърсите.