ОЗЕЛЕНЯВАНЕ СОФИЯ

озеленяване, озеленяване софия, озеленяване на двор, озеленяване на офис терен, озеленяване на офис площи

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ СОФИЯ

озеленяване софия

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ СОФИЯ

Fillsgarden е професионална фирма тясно специализирана в озеленяване и градинарски услуги за град София. Но това не означава, че не можем да поемем и други градове. Възможностите ни са големи благодарение на високо квалифицираният ни екип от специалисти над 15 години опит в бранша. Това което ни отличава е не само опита, а и модерната техничка и оборудване което ползваме. Само така можем да Ви предоставим качествена услуга и да съкратим както срока за изпълнение така и цената. Екипа ни е високо мотивиран и много добре обучен за ползване на техниката и оборудването. Също екипа ни е добре обучен и познава в дълбочина всичко за градинските растения, храсти и дръвчета.

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ СОФИЯ ЦЕНИ И СРОКОВЕ

Озленяване на двор или офисни площи като цена се сформира от много фактори. Колко техника е нужда, препарати, работници, брой работни дни и часове и др. За това не можем да имаме готова цено листа в която да изберете опции и да генерирате обща цена. Тъй като всичко на пазара променя своята крайна продажна стойност понякога и седмично. Това от своя страна променя и крайната цена за всяка наша услуга свързана със съответния продукт, които ние купуваме за вашите нужди. Когато става дума за озеленяване доста често си представяме грешна картинка в ума. Процеса по озеленяване е доста широкоспектърен и изпълнен с много динамика и вземане на много тънки решения. От тези решения зависи дали след 4-5 години във времето терена който сме озеленили за вас ще е зелен или изгнил.

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ

Какво е нужно да знаете като начало за озеленяване на двор или офисни площи ? Като начало е добре да знаете фирмата която наемате с колко опит е. И далитази фирма е запозната какви торове и прапарати са нужни за растенията. Също е добре да научите и каква техника ще ползва също и дали е модерна или стара. Колкото по неопитен е един екип и по-стара е една техника и оборудване. Съответно толкова ще е по-трудно за тях и от там цената ще се вдигне за Вас като краен потребител. Старата техника ще предизвика и много по-дълги срокове за изпълнение. Никой не обича да чака прекалено много за едно обикновено озеленяване на площ за своя дом или офисен терен. За това ние от Fillsgarden не правим компромис с техниката, оборудването и квалификацията на екипа.

Related posts

изготвяне на проект за озеленяване

ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

изготвяне на проект за озеленяване ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ Когато става дума за изготвяне на проект за озеленяване на терен или озеленяване на площи към къща. Нещата винаги стоят много различно и от към растения и от към поддръжка. За това ние от Fillsgarden внимателно Ви консултираме за...

Прочети Още
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ТЕРЕН

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ТЕРЕН

озеленяване на терен ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ТЕРЕН Ние от Fillsgarden сме професионалисти в озеленяването на терени от малки до огормни. Разполагаме с професионални машини последна дума на техниката. Само така можем да Ви гарантираме качество на услугите ни. Квалифицираният ни е екип е високомотивиран и с над 15 години опит...

Прочети Още