ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

изготвяне на проект за озеленяване

ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

изготвяне на проект за озеленяване

ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Когато става дума за изготвяне на проект за озеленяване на терен или озеленяване на площи към къща. Нещата винаги стоят много различно и от към растения и от към поддръжка. За това ние от Fillsgarden внимателно Ви консултираме за всички детайли в дълбочина. Тъй като озеленяване на двор и дворни площи изисква друг вид растения. Докато озеленяване на терен към кооперация, офис сграда и други изисква съвесем друг вид растения. Около офисите знаете, че растенията трябва да са много издръжливи и да изискват минимална поддръжка. Докато при озленеяване на двор растенията могат да бъдат всякакви. Вие като собственици ще ги поливате редовно. Или ние ще изградим поливна система за вашият двор.

ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ПО ВАША ИДЕЯ

Можем да Ви помогнем професионално за изготвяне на проект за озеленяване по ваша идея. Това става като обсъдим заедно всички детайли около растенията и кои площи ще се озеленяват. Това е от изключително значение за проекта тъй като създава заданието за нас. И по него нашият екип от професионалисти с модерна техника ще озеленят нужното в срок. Разбира се ние сме една от малко фирми които работят прозрачно и с нормални цени. Заданието от друга страна ще ни помогне и за създаването на точно ценова оферта за Вас.

ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ МАТЕРИАЛИ

Ние от Fillsgarden ще направим за Вас изготвяне на проект за озеленяване с избраните от Вас растения. Като разбира се ще сме Ви предупредили кои са издръжливи и кои не. Това ще определи и диапазона на поддръжката, цената и препаратите за наторяване и защита. Поставяйки тази рамка Вие лесно ще се ориентирате ценово и кои растения наистина ще засадим за вас. По този начин се създават проектите за да може Вие като клиент да видите положителните и отрицателните параметри. Много често клиента не знае, че при растенията има такива които много бързо могат увехнат. Поради тази принача ние сме на ваше разположение за консултация.

Related posts

озеленяване, озеленяване софия, озеленяване на двор, озеленяване на офис терен, озеленяване на офис площи

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ СОФИЯ

озеленяване софия ОЗЕЛЕНЯВАНЕ СОФИЯ Fillsgarden е професионална фирма тясно специализирана в озеленяване и градинарски услуги за град София. Но това не означава, че не можем да поемем и други градове. Възможностите ни са големи благодарение на високо квалифицираният ни екип от специалисти над 15 години опит в бранша. Това...

Прочети Още
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ТЕРЕН

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ТЕРЕН

озеленяване на терен ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ТЕРЕН Ние от Fillsgarden сме професионалисти в озеленяването на терени от малки до огормни. Разполагаме с професионални машини последна дума на техниката. Само така можем да Ви гарантираме качество на услугите ни. Квалифицираният ни е екип е високомотивиран и с над 15 години опит...

Прочети Още